Návrh a realizace systému pro správu faktur - Novotný, Daniel; Palovská, Helena, 1959-; Říha, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá popisem komplexního procesu vývoje distribuované webové aplikace od sběru business požadavků přes návrh a implementaci až po provoz aplikace v cloudovém řešení postaveném na Kubernetes. Práce je členěna do čtyř hlavních částí, a to: „popis a sběr požadavků na aplikaci“, „návrh aplikace“, „implementace aplikace“ a „provoz aplikace“. Jednotlivé části tedy souhrně popisují procesy analýzy, vývoje a provozování aplikace.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses