Transformace freelancera na obsahovou agenturu z pohledu nastavení interních procesů - Straka, Jan; Vondra, Zdeněk; Píchová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem bakalářské práce je zmapovat počáteční situaci freelancera a následně s rostoucím byznysem jeho transformaci v agenturu a to z pohledu interních procesů a jejich nastavení. Práce odpovídá na otázky jako například jaká je struktura nového celku, jaké role v týmu vznikly a co je náplní jejich činnosti, jakým způsobem se nyní zakázky realizují, jak se vyhodnocuje práce členů agentury a jakých nástrojů využíváme k projektovému řízení i reportování činnosti agentury. Bakalářská práce v krátkosti představuje činnost freelancera a start jeho kariéry v tvorbě multimediálního obsahu, rozebírá jeho procesy, cenotvorbu a celkovou agendu, kterou v rámci svého podnikání řeší. Práce zachycuje problém rozšiřování byznysového modelu freelancera, a provádí nás změnou nastavení procesů pro agenturu. Dále bylo využito hloubkových rozhovorů s lidmi z digitálních agentur, jejichž výstupem byly první nastavené procesy malé agentury. Tyto procesy následně práce implementuje do reálné praxe a po několika měsících vyhodnocuje a upravuje. Výstupem jsou nové, finální procesy, podle kterých nově agentura funguje.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses