Dopady zákona č. 214/2006 Sb., na trh cestovních agentur a kanceláří - Horká, Zuzana; Musil, Martin, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce analyzuje dopad změn v uvedeném zákoně na trh cestovních kanceláří a agentur v ČR
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch; právní předpisy; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; legal regulations; Czechia; bachelor's theses