Liberální systém zdravotnictví USA - Horáková, Kateřina; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je představení liberálního systému zdravotní péče v USA. Zvláštní pozornost je věnována specifické části amerického zdravotního systému - řízené péči (alias managed care)
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdravotnictví; zdravotní pojištění; Spojené státy americké; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; health insurance; United States; bachelor's theses