Vhodná strategie provozování letecké přepravy nákladu - Gerlašinský, Marcel; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce popisuje mechanismy v letecké dopravě a definuje specifika sektoru přepravy nákladu (cargo) oproti přepravě pasažérů
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: letecká doprava; přeprava zboží; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; air transportation; goods transportation; bachelor's theses