Finanční analýza v podniku Lomox Plus s.r.o. - Filandrová, Simona; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Charakteristika podniku, horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, analýza poměrových ukazatelů
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; managerial economics; financial analysis; bachelor's theses