Grantová politika krajů v oblasti podpory environmentálního vzdělávání a osvěty - Křížková, Martina (2008)
Komparace grantové politiky čtyř zvolených krajů - komparace údajů uvedených v koncepcích EVVO a ve výzvách k předkládání žádosti, včetně statistického porovnání