Grantová politika krajů v oblasti podpory environmentálního vzdělávání a osvěty - Křížková, Martina; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Komparace grantové politiky čtyř zvolených krajů - komparace údajů uvedených v koncepcích EVVO a ve výzvách k předkládání žádosti, včetně statistického porovnání
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionální politika; veřejné výdaje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional policy; public expenditures; bachelor's theses