Elektronický obchod z pohledu práva - Kupková, Marcela; Adam, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je definovat elektronický obchod a obvyklé způsoby obchodování, druhy právních úprav prodeje a zvláštní úpravu týkající se postavení spotřebitele
Vedoucí práce: Jaroslav Adam
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: elektronický obchod; ochrana spotřebitele; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic commerce; consumer protection; bachelor's theses