Vysoká škola obchodní : několik kapitol o tom, jak se vyvíjela, čeho dosáhla a čeho potřebuje - Novotný, Jan Maria, 1898- (Právnické knihkupectví a nakladatelství V. Linhart, 1938)
Historie, poslání a organizace Vysoké školy obchodní. Studijní program, zkušební řády. Kolejné, taxy a poplatky ve srovnání s obdobnými zahraničními školami. Pedagogický sbor