Vysoká škola obchodní : několik kapitol o tom, jak se vyvíjela, čeho dosáhla a čeho potřebuje - Novotný, Jan Maria, 1898- (V Praze : Právnické knihkupectví a nakladatelství V. Linhart, 1938)
Historie, poslání a organizace Vysoké školy obchodní. Studijní program, zkušební řády. Kolejné, taxy a poplatky ve srovnání s obdobnými zahraničními školami. Pedagogický sbor
Obsahuje rejstřík
Keywords: Vysoká škola obchodní v Praze (1919-1948); vysoké ekonomické školy; ekonomické vzdělávání; dějiny výchovy a vzdělávání; studium a výuka; pedagogové; Československo; financování vzdělání; studijní programy; přehledy; universities of economics; economics education; history of education; study and teaching; educationalists; Czechoslovakia; surveys