Vysoká škola obchodní a její problémy v prvním desetiletí 1919-1929 - Švamberg, Gustav, 1880-1958 (V Praze : Nákladem Vysoké školy obchodní v Praze, s podporou Ministerstva školství a národní osvěty, 1930)
Slavnostní řeč děkana Vysoké školy obchodní Prof. G. Švamberga při oslavě 10. výročí trvání. Historie, současný stav a podstata reorganizace (podle zákona č. 103/1929 Sb. z. a n.)
Keywords: Vysoká škola obchodní v Praze (1919-1948); 1919-1929; vysoké školy; vysoké ekonomické školy; ekonomické vzdělávání; dějiny výchovy a vzdělávání; Československo; přehledy; universities and colleges; universities of economics; economics education; history of education; Czechoslovakia; surveys