Syndrom zanedbávaného, zneužívaného a týraného dítěte - Janečková, Petra; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Problematika syndromu CAN (zanedbávané, zneužívané a týrané dítě)
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: syndrom CAN; trestní právo; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; child abuse and neglect; criminal law; bachelor's theses