Internet jako součást životního stylu mládeže - přínos nebo hrozba - Drápal, Petr; Vaněčková, Olga; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Problematika internetu z hlediska psychosociálního a jeho vlivu na současnou mladou generaci
Vedoucí práce: Olga Vaněčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby2009
Keywords: adolescenti; rizikové chování; internet; empirický výzkum; sociální pedagogika[obor bakal. práce]; bakalářské práce; adolescents; risk behavior; Internet; empirical research; bachelor's theses