Zkrácené přípravné řízení - Pešta, Martin (2009)
Práce se zabývá charakteristikou nového institutu zkráceného přípravného řízení, analýzou, zda se tento institut osvědčí v každodenní činnosti policejních orgánů působících na okrese Č. Budějovice