Zkrácené přípravné řízení - Pešta, Martin; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá charakteristikou nového institutu zkráceného přípravného řízení, analýzou, zda se tento institut osvědčí v každodenní činnosti policejních orgánů působících na okrese Č. Budějovice
Vedoucí práce: Milena Benková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: trestní řízení; přípravné řízení trestní; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; criminal procedure; preliminary examinations (criminal procedure); bachelor's theses