Výcvik služebních psů - Pechová, Kateřina (2009)
Práce se krátce věnuje historii služebních psů v činnosti ozbrojených složek. Cílem práce je vymezení způsobu využití služebních psů v praxi, vhodnost jejich nasazení v konkrétních podmínkách výkonu služby a nové trendy ve vývoji metodik a využití služebních psů