Výcvik služebních psů - Pechová, Kateřina; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se krátce věnuje historii služebních psů v činnosti ozbrojených složek. Cílem práce je vymezení způsobu využití služebních psů v praxi, vhodnost jejich nasazení v konkrétních podmínkách výkonu služby a nové trendy ve vývoji metodik a využití služebních psů
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: služební psi; kynologie; pachový výcvik; trestní řízení; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; service dogs; cynology; odour training; criminal procedure; bachelor's theses