Aktéři výslechu v různém procesním postavení z hlediska forenzní psychologie - Novák, Petr (2009)
Cílem práce je přispět k pochopení některých otázek bezprostředně souvisejících s výchovnou prací. Má přispět k rychlé a srozumitelné orientaci zájemců o problematiku psychologických aspektů policejního výslechu osob v různém procesním postavení, především obětí trestných činů