Aktéři výslechu v různém procesním postavení z hlediska forenzní psychologie - Novák, Petr; Adamová, Petra; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je přispět k pochopení některých otázek bezprostředně souvisejících s výchovnou prací. Má přispět k rychlé a srozumitelné orientaci zájemců o problematiku psychologických aspektů policejního výslechu osob v různém procesním postavení, především obětí trestných činů
Vedoucí práce: Petra Adamová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: výslech v trestním řízení; výslech svědků; pachatelky trestných činů; forenzní psychologie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; interrogation (criminal procedure); examination of witnesses; female offenders; forensic psychology; bachelor's theses