Terciální prevence pachatelů sexuálně motivovaných trestných činů a její účinnost - Plachý, Pavel; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá problematikou realizace výkonu zákonných možností v oblasti zabránění recidivy pachatelů nejzávažnějších sexuálně motivovaných trestných činů
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: sexuální násilí; kriminologie; probace; mediace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sexual violence; criminology; probation; mediation; bachelor's theses