Rizikové faktory negativně ovlivňující komunikaci policisty s občanem - Balounová, Jaroslava; Chalupová, Regina; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je vymezit rizikové faktory, které vedou k selhání v komunikaci policisty a občana
Vedoucí práce: Regina Chalupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: sociální komunikace; sociální psychologie; sociální pedaagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; communication; social psychology; bachelor's theses