Analýza poskytovaných veřejných služeb ve vybrané obci - Soukup, Jiří; Krbová, Jana, 1962-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce na základě teoretických a metodologických poznatků hodnotí kvalitu poskytovaných veřejných služeb ve vybrané obci
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2009
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejné služby; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public utilities; bachelor's theses