Příbytečné poměry velkých měst rakouských se zvláštním zřetelem ku Praze a předměstským obcem : přednáška, kterou měl ve slavnostním shromáždění konaném dne 7. července 1895 ... - Bráf, Albín, 1851-1912 (Nákladem Statistické komise, 1895)
Přednáška na paměť 25letého trvání městské statistické komise Pražské. Srovnání bytových poměrů (počet domů, bytů, osob, apod.) v Praze a jiných městech Rakouska-Uherska