Hospodářská politika nového Československa ve světle poznatků moderní ekonomiky : pokus o rozbor a kritiku - Habr, Jaroslav, 1911-1998 (Praha : Práce, 1946)
Převedení válečného hospodářství v mírové, spojení ekonomické dokonalosti a sociální spravedlnosti. Názory na měnovou reformu, státní zadlužení, přebytek kupní síly nebo cenové zvýšení
V tiráži uveden rok vydání 1947
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: ekonomie; hospodářská politika; hospodářské plánování; ekonomické teorie; Československo; studie; economics; economic policy; economic planning; economics (theory); Czechoslovakia; studies