Laboretismus : soubor přednášek a statí - Tobler, Th.; Verunáč, Václav, 1893-1960 (Praha : Nákladem Práce intelektu, 1934)
Sbírka přednášek, statí a citátů na téma laboretismu. Kniha se zabývá vztahem práce a morálky v kontextu revoluce technologií za účelem vytvoření alternativy mainstreamovým teoriím – laboretismu, nového myšlenkového směru. Práce je koncipována systematicky a přehledně v logických tématických celcích, které rozebírají odborníci daného oboru či lidé z praxe
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: organizační změna; racionalizace; hospodářská politika; hospodářské plánování; hospodářská odvětví; laboretismus; vědecké řízení; sborníky; organizational change; rationalization; economic policy; economic planning; economic sectors