Na prahu dvouletky - Beneš, Edvard, 1884-1948 (Ministerstvo informací, 1947)
Projevy prezidenta Edvarda Beneše (hodnocení vidiny optimistické budoucnosti) a premiéra Klementa Gottwalda (výsledky budování poválečné republiky) na přelomu let 1946-1947 vyjadřující se k aktuálním otázkám v Československu