Na prahu dvouletky - Beneš, Edvard, 1884-1948; Gottwald, Klement, 1896-1953 (Praha : Ministerstvo informací, 1947)
Projevy prezidenta Edvarda Beneše (hodnocení vidiny optimistické budoucnosti) a premiéra Klementa Gottwalda (výsledky budování poválečné republiky) na přelomu let 1946-1947 vyjadřující se k aktuálním otázkám v Československu
Vánoční projev presidenta republiky Dr. Ed. Beneše — Novoroční projev ministerského předsedy Kl. Gottwalda
Keywords: 1946-1947; vnitřní politika; Československo; dějiny Československa; zprávy; internal policy; Czechoslovakia; reports