Úvod do národního hospodářství, finanční vědy a statistiky - Zeman, František, 1881-1957 (V Brně : František Zeman : V komisi Moravského nakladatelství, 1930)
Učebnice základů z oblasti hospodaření, finanční vědy a statistiky. Vysvětlení pojmů, teorie, popis práce orgánů a institucí i úprava v zákonech.
Keywords: ekonomie; národní hospodářství; hospodářská politika; finanční politika; statistika; učebnice; economics; national economy; economic policy; financial policy; statistics; textbooks