Ekonomická analýza podniku Pivovary Staropramen,a.s - Kadlec, Michal; Vávrová, Hana, 1970-; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je provedení ekonomické analýza společnosti Pivovary Staropramen za účelem zhodnocení její finanční a ekonomické situace.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses