Rozšíření integrovaného systému řízení společnosti MPSJ spol. s r.o. o požadavky ČSN OHSAS 18001 2008 - Juránková, Veronika (2008)
Cílem diplomové práce je teoretická příprava společnosti MPSJ spol. s r. o. na zavedení systému řízení BOZP dle mezinárodně uznávaného standardu OHSAS 18001.Teoretická část diplomové práce obsahuje základní legislativní požadavky BOZP, přístupy k řízení BOZP, standardy managementu BOZP.Praktická část vychází z jednotlivých ustanovení normy ČSN OHSAS 18001:2008, zjišťuje současný stav ve společnosti a navrhuje příslušná doporučení na rozšíření integrovaného systému řízení společnosti, tak aby požadavky normy byly splněny.