Rozšíření integrovaného systému řízení společnosti MPSJ spol. s r.o. o požadavky ČSN OHSAS 18001 2008 - Juránková, Veronika; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je teoretická příprava společnosti MPSJ spol. s r. o. na zavedení systému řízení BOZP dle mezinárodně uznávaného standardu OHSAS 18001.Teoretická část diplomové práce obsahuje základní legislativní požadavky BOZP, přístupy k řízení BOZP, standardy managementu BOZP.Praktická část vychází z jednotlivých ustanovení normy ČSN OHSAS 18001:2008, zjišťuje současný stav ve společnosti a navrhuje příslušná doporučení na rozšíření integrovaného systému řízení společnosti, tak aby požadavky normy byly splněny.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; bezpečnost práce; diplomové práce; occupational safety; master's theses