Finanční analýza Haironville Bohemia spol. s r.o. - David, Tomáš (2007)
Finanční analýza. Zdroje informací pro finanční analýzu. Charakteristika společnosti Haironville Bohemia. Rozbor absolutních ukazatelů. Komplexní finanční ukazatele.