Finanční analýza Haironville Bohemia spol. s r.o. - David, Tomáš; Kynclová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Finanční analýza. Zdroje informací pro finanční analýzu. Charakteristika společnosti Haironville Bohemia. Rozbor absolutních ukazatelů. Komplexní finanční ukazatele.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; podniková ekonomika; bakalářské práce; managerial economics; bachelor's theses