Financování a účetnictví příspěvkových organizací (v konkrétních podmínkách MŠ Borovy) Finance and accounting of non-profit organisations in specific conditions of the Nursey school Borovy - Trnková, Eva (2009)
Práce se zabývá problematikou financování a účetnictví příspěvkových organizací. Teoretická část se zaměřuje na obecnou charakteristiku příspěvkových organizací, formy financování a popsání problematiky fondů. V praktické části je na konkrétním příkladu mateřské školy provedena analýza hospodaření za tři účetní období.