Financování a účetnictví příspěvkových organizací (v konkrétních podmínkách MŠ Borovy) Finance and accounting of non-profit organisations in specific conditions of the Nursey school Borovy - Trnková, Eva; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá problematikou financování a účetnictví příspěvkových organizací. Teoretická část se zaměřuje na obecnou charakteristiku příspěvkových organizací, formy financování a popsání problematiky fondů. V praktické části je na konkrétním příkladu mateřské školy provedena analýza hospodaření za tři účetní období.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; fundraising; příspěvkové organizace; účetnictví; bakalářské práce; fund raising; nonprofit organizations; accounting; bachelor's theses