Srovnání metodik pro hodnocení webových stránek - Kvasnička, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tématem práce je analyzovat různé metody a pohledy na hodnocení webových stránek a tyto metody porovnat. První část práce rozebírá dílčí pohledy na webovou stránku, hledá jejich výhody a nevýhody a srovnává je z hlediska možnosti použití. V druhé části je vymezena potřeba univerzální hodnotící metody a analyzována jedna vybraná metoda. Na základě zjištění z obou částí je sestaven návrh nové univerzální hodnotící metody pro webové stránky, která by spolu s ostatními poznatky v této praci mohla přispět k řešení problému kvality webových prezentací.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses