Ochrana spotřebitele v oblasti finančních služeb - Petr, Rostislav; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je představit nástroje ochrany, které jsou českému spotřebiteli k dispozici na poli finančních služeb. Konkrétně se zaměřuje na to, jakým způsobem je tato ochrana zajišťována a na koho se v případě problémů může obracet. Po vstupu České republiky do Evropské Unie je třeba se na tuto problematiku dívat v poněkud širší perspektivě, neboť paleta dostupných nástrojů se tím rozšířila. Součástí práce jsou i příklady ukázkových mimosoudních řešení přeshraničních sporů v rámci Evropské Unie.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses