Role controllingu v organizaci - Luzan, Dmitrij (2007)
Vymezení důležitých prvků pro zavedení útvaru controllingu v organizaci, strategické a operativní nástroje controllingu, význam jednotlivých složek a systémů controllingu. Role controllingu v organizaci, jaké metody, taktiky se používají, jak se vlastně controlling zavádí do organizace. Instituce controllingu.