Role controllingu v organizaci - Luzan, Dmitrij; Mikovcová, Hana, 1959-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Vymezení důležitých prvků pro zavedení útvaru controllingu v organizaci, strategické a operativní nástroje controllingu, význam jednotlivých složek a systémů controllingu. Role controllingu v organizaci, jaké metody, taktiky se používají, jak se vlastně controlling zavádí do organizace. Instituce controllingu.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses