Poskytování IT služeb pro malé a střední podnikatele - pohled dodavatele služeb/outsourcera - Rusňák, Peter (2008)
Cílem tyto práce je pojednat o IT službách poskytovaných středním a malým podnikům, jejich přínosech pro klienty ze segmentu SME a v neposlední řade zhodnocení přínosů některých poskytovatelů, přes analýzu jejich služeb a produktů, posuzovaných očima klientů. Tato práce se snaží zhodnotit aktuální stav a vývoj na trhu IT služeb pro segment SME a poskytnout základný pohled na některé složky tohoto trhu.