Poskytování IT služeb pro malé a střední podnikatele - pohled dodavatele služeb/outsourcera - Rusňák, Peter; Benáčanová, Helena, 1947-; Novotný, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem tyto práce je pojednat o IT službách poskytovaných středním a malým podnikům, jejich přínosech pro klienty ze segmentu SME a v neposlední řade zhodnocení přínosů některých poskytovatelů, přes analýzu jejich služeb a produktů, posuzovaných očima klientů. Tato práce se snaží zhodnotit aktuální stav a vývoj na trhu IT služeb pro segment SME a poskytnout základný pohled na některé složky tohoto trhu.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; služby; bakalářské práce; service industries; bachelor's theses