Ekonomika Dánska a jeho postavení v EU - Pazderová, Alena; Jeníček, Vladimír, 1932-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zabývá ekonomickým vývojem Dánska v 90. letech 20. století a počátku 21. století, především s důrazem na jednotlivé sektory a makroekonomické ukazatele. Dále charakterizuje postavení Dánska v EU. Zaměřuje se na předsednictví Dánska Radě EU v roce 2002 a rozebírá dánská ?opt-outs?.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Dánsko; bakalářské práce; Denmark; bachelor's theses