Finanční a operativní leasing dle ČÚS a IFRS - Krejčí, Filip (2009)
Bakalářská práce se zabývá leasingem dle ČÚS a IFRS. Podává základní přehled o účtování a vykazování finačního a operativního leasingu z obou pohledů. V praktické části zpracovává tři reálné leasingové smlouvy.