Finanční a operativní leasing dle ČÚS a IFRS - Krejčí, Filip; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá leasingem dle ČÚS a IFRS. Podává základní přehled o účtování a vykazování finačního a operativního leasingu z obou pohledů. V praktické části zpracovává tři reálné leasingové smlouvy.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční leasing; bakalářské práce; financial leasing; bachelor's theses