Finanční analýza společnosti Saint-Gobain Sekurit ČR, spol s r. o. - Hahnová, Markéta; Lodr, Jakub; Zaimbegovi, Ešref Zaimbegovič; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Saint-Gobain Sekurit ČR, s.r.o. za roky 2001-2006. Práce je členěna do čtyř hlavních částí. V první části je společnost stručně představena. Druhá část je věnována popisu hlavních metod finanční analýzy, ketré jsou následně využity v praktické části. Na závěr jsou shrnuty získané poznatky.
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses