Fondy EU v ČR v programovacím období 2007 - 2013 - Hutlová, Kateřina; Šmídek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této bakalářské práce je nabídnout stručný přehled a krátké zhodnocení programovacího období 2007-2013 v České republice. Nejprve je zkráceně popsán implementační systém čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie v České republice pro předešlé programovací období, poté je hlavní část věnována aktuálnímu programovacímu období a nakonec i konkrétnějšímu naznačení způsobu čerpání z operačního programu Životního prostředí. Implementační systém v České republice je velmi rozsáhlý, už díky tomu, že zde máme v aktuálním programovacím období 24 operačních programů, a proto je žádoucí v případě, že by Česká republika měla i v příštím programovacím období možnost čerpat finanční prostředky z fondů EU, aby došlo k jeho zjednoduššení, čímž by došlo k lepší orientaci v tomto systému pro budoucí žadatele. V práci byla požita metoda analýzy, komparace, indukce, dedukce a syntéza.
Vedoucí práce: Petr Šmídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses