Ekonomická analýza společnosti Karma Český Brod, a.s. - Sýkora, Jiří; Vávrová, Hana, 1970-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této analýzy společnosti Karma Český Brod a.s. je hodnocení minulého finančního hospodaření firmy. Měla by po prostudování poskytnout informace o finanční pozici a zdraví firmy, včetně hodnocení základních finančních a pracovních rizik. Také by měla poukázat na silné stránky podniku a identifikovat slabiny, které by mohly v budoucím vývoji vést k závažným problémům. V analýze se pokusím odhalit rezervy a upozornit na nové možnosti zvyšující podnikovou výkonnost. Ekonomickou analýzu jsem se snažil zpracovat tak, aby byla dostatečným podkladem pro budoucí strategické plánování rozvoje podniku.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ekonomická analýza; bakalářské práce; economic analysis; bachelor's theses