Využití XUL ke zrychlení vývoje uživatelského rozhraní - Veselý, Tomáš; Raška, Ondřej; Mareš, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato bakalářská práce představuje jazyk XUL a související technologie. Je určena lidem, kteří se zajímají o webové aplikace a jejich vývoj. Dále tato práce porovnává XUL s konkurečními technologiemi. Cílem je zhodnotit, je-li XUL vhodné pro rychlý vývoj uživatelského rozhraní.
Vedoucí práce: Ondřej Raška
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses