Pojištění podnikatele se zaměřením na pojištění přerušení provozu - Brothánek, Ondřej; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce vymezuje pojištění podnikatelů z pohledu jednotlivce a z pohledu velkých firem v souvislosti s risk managementem; mapuje, proti kterým rizikům se podnikatelé mohou pojistit, z toho také vyplývají konkrétní pojistné produkty pro podnikatele, které jsou také předmětem mé práce. Předmět, podmínky "pojištění přerušení provozu" a jeho základní druhy zakončují teoretickou část práce a zároveň vyúsťují v část praktickou, ve které jsem se zaměřil komplexně na analýzu potřeb mého podnikání v souvislosti s tímto druhem pojištění a v postavení zákazníka poptávajícího pojištění pro případ přerušení provozu jsem následně vyhodnotil plusy a cenové nabídky pojišťoven a tak poskytl ucelený obraz o přístupu pojišťoven k zákazníkům.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses